Donsanne

Oude winkel van Benza maakt plaats voor uitbreiding Albert Heijn

2018-02-21 02:01:28 door DonSanne en is 923 keer bekeken.

Woensdag 21 februari 2018.

NIEUWKOOP - Vanaf maandag 29 januari j.l. werd een gebouw met winkel en bovenliggende woning aan de Dorpsstraat ten grondslag gelegd onder de slopershamer. Het pand dat medio jaren '80 werd gebouwd maakt plaats voor Albert Heijn, die de supermarkt na de sloop een stuk kan uitbreiden. Hiermee komt voor dit pand aan een traditie van rond 30 jaar een einde.

Winkels die in dit pand gevestigd waren waren twee winkels voor huishoudelijke apparatuur de Expert en EP De Beij en Benza Entertainment die zich specialiseerde in de verkoop van tijdschriften, computeraccessoires, CD's, muziek, etc. etc.

Dorpelingen konden het pand in een periode van een aantal dagen al snel plat zien gaan. Een sloopkraan van Kuijf Milieudiensten voerde in opdracht van het Nieuwkoopse bedrijf Nieuwenhuizen de sloop uit.

In de periode van maandag 29 januari t/m donderdag 8 februari werd een uitgebreide fotoreportage van de sloop gemaakt en het resultaat van de vorderingen is op de beelden te zien op deze site.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Een sloopkraan van Kuijf Milieudiensten is gearriveerd en trekt als eerste een zonwering van de voorgevel. De winkel van Benza Entertainment aan de Dorpsstraat gaat plat. Nieuwkoop op dinsdagochtend 6 februari 2018. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com