Donsanne

Petra Hogerwerf plaatst 650-ste Vind-Ik-Leuk

2017-03-03 02:28:00 door DonSanne en is 558 keer bekeken.

Donderdag 2 maart 2017.

VAN DE REDACTIE – Woensdagavond 1 maart tussen 23.30 en 00.00 uur heeft Petra Hogerwerf de 650-ste ‘Vind-Ik-Leuk’ geplaatst op de Facebookpagina 112 Nieuwkoop. Daarbij kwam de teller weer op een nieuw afgerond getal te staan.

Uiteraard wordt even mede gedeeld dat deze pagina zich volledig richt op gebeurtenissen bij politie, ambulance, brandweer en overige hulpverlenende instanties. Heel vaak is er weer nieuws te melden, maar in rustige(r) tijden kan het uiteraard zijn dat er sommige dagen niets te melden is.

De naam 112 Nieuwkoop zegt niet dat het nieuws zich alleen maar richt in de plaatsen binnen de gemeente Nieuwkoop. Ook in omliggende gemeenten zoals Alphen a/d Rijn, en zelfs ook een gedeelte van de regio’s Amsterdam-Amstelland en Utrecht vallen binnen het werkgebied. Plaatsen als De Kwakel, De Hoef, Mijdrecht, Zegveld, Kamerik en Woerden brengen we ook mee, maar om meldingen aan te rijden in een verdere plaats wordt dit vanuit Nieuwkoop alleen gedaan indien er grote(re) incidenten zijn, als dit o.a. voor Alphen en Woerden geldt.

De redactie wenst Petra Hogerwerf een prettige kijk toe op 112 Nieuwkoop.

Door: Don Sanne.
Afbeelding: Like op Facebook.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com