Donsanne

35 Nieuwe likes voor 112 Nieuwkoop binnen 1 dag

2017-03-03 02:22:39 door DonSanne en is 808 keer bekeken.

Donderdag 2 maart 2017.

VAN DE REDACTIE – De Facebookpagina 112 Nieuwkoop die zich volledig richt op gebeurtenissen bij politie, ambulance, brandweer en overige hulpverlenende instanties, heeft op woensdag 1 maart over de gehele dag 35 nieuwe likes (in onze eigen taal vind-ik-leuks genoemd) getrokken.

Hoe vaak nieuwe personen zich aanmelden om de pagina te volgen verschilt van moment tot moment. Zo zijn er dagen dat er even geen nieuwe volgers zijn en zo op de 1 of de andere dag zijn dat weer meer mensen na elkaar.

Een piek valt de redactie regelmatig op zodra er binnen een week 1 of meerdere grote(re) incidenten zijn geweest waarop mensen de pagina naar schatting willen volgen. Zo deden zich dinsdagochtend vroeg, 28 februari, kort na elkaar twee verkeersongevallen voor in de regio waarbij 1 ongeval ernstig was. Het eerste ongeval gaat om een personenauto wat net niet te water raakte op het Zuideinde in Nieuwkoop en bij het tweede ongeval reden op de Oostkanaalweg (N207) bij Alphen twee auto’s frontaal op elkaar. Daarbij raakte 1 persoon zwaargewond.

Door: Don Sanne.
Afbeelding: De welbekende Facebook-duim.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com