Donsanne

Foto's Carnaval De Krooshappers volgen

2017-02-27 01:26:55 door DonSanne en is 595 keer bekeken.

Maandag 27 februari 2017.

VAN DE REDACTIE - Afgelopen zaterdag 25 februari zijn er tijdens de grote carnavalsoptocht in Boskoop vele honderden foto's gemaakt. We willen via dit artikel de mensen die een visitekaartje van de site hebben gekregen laten weten dat zondag een begin is gemaakt met het behandelen van de foto's.

Op dit moment worden de foto's gesorteerd om als ieder onderdeel in een apart album te plaatsen en dit zodat het mogelijk is om de foto's op overzichtelijke wijze terug te vinden, zoals: portret, actie en overig. Ook denkt de redactie eraan om van de karren zelf een los album te maken, gezien foto's vaak dubbel gemaakt zijn om dan een aantal daar in te plaatsen.

Alvorens de foto's geplaatst worden maken we losse bestanden (verkleinde versies) en vervolgens in genummerde bestanden bij alle data van de site ingedeeld. En dan kan het uploaden beginnen !

We hopen later vandaag (maandag 27 februari) de foto's die af zijn te kunnen plaatsen !

De Redactie !
Archieffoto: De praalwagens worden zo in elkaar gezet dat gezien ze in volledige hoogte niet door de Hefbrug passen omlaag gezet kunnen worden, zodat ze dan wel over de brug kunnen. Dit lieten de karren dan ook aan het publiek zien. Boskoop op zaterdagmiddag 25 februari 2017. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com