Donsanne

Massale steun om aanslagen

2015-11-15 00:11:32 door DonSanne en is 928 keer bekeken.

Zondag 15 november 2015.

NEDERLAND – Naast heel veel andere landen om ons heen dit ook doen, gebeurt dat ook in Nederland dat de inwoners op uitgebreide schaal laten zien het ‘vreselijk’ te vinden met wat er in de Franse hoofdstad Parijs vrijdagavond 13 november j.l. is gebeurd. Daar liepen terroristen door de stad die op diverse plaatsen het vuur opende en wild om zich heen begonnen te schieten.

De grootste doelwitten waren restaurant en terrassen, maar ook in een theaterzaal vonden meer dan 80 mensen de dood op het moment dat daar een pop-rock voorstelling aan de gang was. Enkele mensen wisten net op tijd daar weg te komen.

Mensen laten onder meer op social media hun blijk van medeleven zien door op hun profielfoto een wazige achtergrond te plaatsen met daarop de Franse vlag, blauw, wit rood (erg lijkend op de Nederlandse vlag), maar dan horizontaal. Op andere manieren op Facebook leven mensen mee.
Maandag zullen in ons land bij alle overheidsgebouwen vlaggen halfstok worden gehangen ter nagedachtenis van de slachtoffers.

Door: Don Sanne.
Afbeelding: Veel mensen laten op Facebook hun blijk van steun en verontwaardiging zien over de aanslagen in de Franse hoofstad Parijs. Zaterdag 14 november 2015. Afbeeldingsbron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com